BELAMAKS PROM

TKO SMO?

Belamaks prom je tvrtka sa dugogodišnjom tradicijom koja je specijalizirana za veleprodaju i maloprodaju proizvoda od PVC-a i tekstila, tzv. “home textiles”.

Tijekom svog postojanja tvrtka je okupila vodeće europske proizvođače i distribuira proizvode ekskluzivno na području Republike Hrvatske.

U sklopu asortimana ističu se brandovi kao sto su Bonita(Adreta Plasticos), d-c-fix (Continental), Bacchetta, Colombo, Finesse (Deco Partners) i drugi čijom se ponudom želi zadovoljiti čovjekova potreba za dekoriranjem blagavaonskog stola, kupaonice i različitih površina.

Naša vizija

Tvrtka kontinuirano svoje snage usmjerava na zadovoljavanje potreba kupaca i osiguranje visoke kvalitete proizvoda.

Kontinuirano praćenje noviteta i trendova na svjetskom tržištu omogućuje pravilan odabir asortimana gdje se na jednom mjestu moze pronaći veliki broj proizvoda za dekoraciju.

Belamaks prom osigurava fleksibilnost i jednostavnost poslovanja, kontinuirano veliki asortiman proizvoda kako u veleprodaji tako i u našim maloprodajnim dućanima.

Dugogodišnje iskustvo, povjerenje među velikim brojem kupaca, visoka kvaliteta i dizajn garancija su naših proizvoda i usluga.