UVJETI KORIŠTENJA

Opći uvjeti korištenja
Dobrodošli na web stranicu belamaks.hr. Belamaks.hr omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja svoje web stranice koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge web stranice. Korištenjem bilo kojeg dijela belamaks.hr te svih njegovih dijelova smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Ako iz bilo kojeg razloga ne možete prihvatiti ove uvjete korištenja, molimo Vas da ne koristite belamaks.hr.

Autorska prava
Belamaks.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava stranice belamaks.hr i podložno je tužbi.

Pravo na izmjene sadržaja i usluga
Belamaks.hr zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na web stranici bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice
Belamaks.hr sastoji se od vlastitih sadržaja, te linkova na vanjske stranice. Sve sadržaje web stranice belamaks.hr koristite na vlastitu odgovornost i belamaks.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Zaštita privatnosti
Web stranica belamaks.hr poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom. Belamaks.hr može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja web stranice (isključivo podaci o računalu i podaci o internet provideru). Ove podatke belamaks.hr koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao web stranicu i njene sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Belamaks.hr se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika, osim u slučaju teškog kršenja pravila web stranice ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Izmjene uvjeta korištenja
Belamaks.hr zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Pravila prenošenja sadržaja
Svi članci, tekstovi i fotografije na web stranici belamaks.hr vlasništvo su tvrtke Belamaks prom d.o.o.